Kezdőlap

FELHÍVÁS MINDENKINEK!

Tisztelettel kérjük kedves betegeinket, hogy torokfájás, lázas, megfázásos panaszaikkal a mai naptól ne lépjenek az orvosi váró-rendelő területére!!! Aki nem tartja be, hazaküldjük.

Az eü. intézményekbe, gyógyszertárba lehetőleg orr-szájmaszkban, hiánya esetén sállal történő arc eltakarással, minél kevesebb beszéddel tartózkodjanak!!! A járvány megelőzését segítené, ha a patikában nem tartózkodnának 1-2-nél többen. A többiek kint várakozzanak, legalább 1-2 méteres távolságot tartva egymástól. A távolságtartásra, kevés beszédre kint és bent is, otthonukban is hihetetlenül nagy szükség van. Otthonukat lehetőleg ne hagyják el!! Tüneteikkel, igazolásokkal kapcsolatos problémáikat telefonon jelezzék, lehetőleg rendelési időben. Telefonon is érdemi konzultációt, diagnózist tudunk felállítani, vizsgálat nem kell!!! A táppénzes iskolákkal kapcsolatos igazolásokat felgyógyulásuk, illetve tünetmentességük után vehetik csak át a rendelőben.

A fentiek betartása mindenkinek kötelező a többi beteg, illetve saját maguk egészségének megőrzése és a koronavírus terjedésének kialakulásának megelőzése érdekében. Meg kell óvnunk a körzet lakosságát a koronavírus megjelenésétől. Ez csak az egyéni felelősség kötelezettség betartásával sikerülhet!!  Gyógyszere a vírusoknak nincs! Idősek csak a lakásukban, udvarukon tartózkodjanak. Rokonlátogatás, családi ünnepek - az egy háztartásban élők kivételével - mellőzendő illetve tilos!!! (maszk, sál, kevés beszéd)

A fentiekkel (maszk, sál, kevés beszéd) óvják önmagukat, lakótársaikat, a személyzetet háziorvosnál, kórházban, mentőknél, önkormányzati hivatalnál, mert ha ők lebetegednek, tragédia lehet.

Lukácsháza, 2020. március 12.

Tisztelettel, vírusmentes jövőben bízva:

Vágó Attila sk.

Copyright © 2020
Minden jog fenntartva!

Design & CMS by PCDJ.hu