TOLNAY SÁNDOR NAP

Tolnay Sándor Nap keretében emlékülés lesz a Közösségi Házban 2021 szeptember 08-án 11.00 órai kezdettel.

 

HÁZIORVOSI FELHÍVÁS!

 

A vírusok rohamosan terjednek, mindenkit veszélyeztetnek! A járvány lassítása (megállítása) miatt az orvosi rendelő valószínűleg hosszú ideig mint az egyik legnagyobb fertőző forrás zárva lesz.

A személyzettel orvos-asszisztens találkozni csak előzetes telefon egyeztetés esetén lehetséges.

Minden ügyintézés (gyógyszerírás, táppénzügyek, beutaló, igazolás) kizárólag telefonon történhet.

Megbeszélt találkozás esetén kizárólag orrot-szájat takaró maszkban a rendelő ajtajának bal oldalán lévő kaputelefont használja, vagy hívja a 06-94/368-008, 06/20 980-9031-et, ha rendelési időben a vonalak foglaltsága miatt válasz nem érkezik 30 mp-ként hívja a számokat, az időjárás miatt otthonról, vagy álló autóból.

Ma már életfontosságú az orrot-szájat eltakaró maszk, a 1,5-2 méter vagy több távolságtartás az élet minden területén, kiegészítve a korrekt dupla szappanos meleg vizes kézmosással, illetve kézfertőtlenítéssel. Maszkban is lehetőleg keveset és halkan beszéljenek, ezzel is segítve a maszk védő hatását.

 

dr. Vágó Attila háziorvos

dr. Szalók Imre gyermekorvos

 

Felhívás

Tisztelt Lukácsházi Állampolgárok!

Mint bizonyára  értesültek már róla a koronavírus járvánnyal kapcsolatban országos lefedettséggel reprezentatív szűrővizsgálatot indít a négy orvosképző egyetem. A cél, hogy a járvány lefolyását megfigyelve a koronavírus ellen a lehető leghatékonyabban lehessen megvédeni a magyar emberek egészségét.

A mi régiónkban a  Pécsi Tudományegyetem végzi és koordinálja a vizsgálatokat a  járvány kiterjedéséről és az új típusú koronavírussal fertőzöttek és átfertőzöttek valós számáról.

Bővebben

STKH felhívás

Tisztelt Lakosság!

 

Az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. végzi az Önök településen a hulladékszállítást.

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatban tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy társaságunk továbbra is ellátja elsődleges közszolgáltatási feladatát a kommunális hulladékgyűjtést.

Bővebben

STKH közlemény

Tisztelt Önkormányzat!

 

Társaságunk az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit kft. a kijelölt közszolgáltató az Önök településén.

Tájékoztatásul közöljük, hogy a kialakult egészségügyi helyzetre való tekintettel minden erőforrásunkat az alapvető hulladékszállítási kötelezettségeink ellátására kell csoportosítanunk.

Bővebben

  • 1
  • 2

Copyright © 2020
Minden jog fenntartva!

Design & CMS by PCDJ.hu